Působí kameny i v jiných tekutinách (horké nápoje, džusy, alkohol) ?

Přirozeně můžeme drahokamovou vodu rovněž ohřívat nebo používat na vaření. Fyzikálně bylo prokázáno, že při zahřívání se mění struktura vody. Od zákazníků víme, že drahokamovou vodu, kterou používají pro přípravu kávy nebo čaje, získávají lepší aroma.Při použití drahokamové vody na ošetření džusu a šťáv pomoci VitaJuwel byla zjištěna nižší kyselost.Pro vylepšení chuti vína používali již staří Řekové ametyst. Vkládání do vína mělo ještě další vlastnost… řecky řečeno „neopít se“. Protože má víno zcela jinou chuť než voda, je možné vnímat rozdíl skutečně velmi intenzivně. O vlivu na pivo nebo ostatní alkohol nemáme žádné zprávy.

Zpět na výpis otázek

Časté otázky a odpovědi (FAQs)

Nenašli jste požadovanou otázku s odpovědí? Napište nám.

Vyplňte, kam máme zaslat odpověď na Váš dotaz.

Zůstaňte s námi v kontaktu také na Facebooku